RÉPONSE DENSITÉ

DENSIFIANCE-SERUM

Firmness booster, αναδιαμορφώνει τα περιγράμματα

Ιδιαίτερη φροντίδα που επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου και αντισταθμίζει τις βλάβες του δέρματος που προκαλούνται από τη γήρανση.

Με λεπτή, ελαφριά υφή του απορροφάται γρήγορα και μεταφέρει όλα τα οφέλη των δραστικών συστατικών.


Στην καρδιά της φόρμουλας, η τεχνολογία DensiDerm, φυτικής προέλευσης, ενισχύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη ως αρχιτέκτονας του δέρματος. Δράση LIFTING ενισχύει τον τόνο του δέρματος αναδιαμορφώνει τα περιγράμματα του προσώπου.


TIME-BALANCE

Compensation omega 3 care, balance and well-being

Αγωγή που προσφέρει στοχευμένη δράση για την αποτελεσματική μείωση από τα ορατά σημάδια της εμμηνόπαυσης στο δέρμα.

Η αισθησιακή υφή του, τυλίγει το δέρμα σε ένα προστατευτικό πλέγμα. Η εξειδικευμένη φόρμουλα του συνδυάζει ένα δραστικό συστατικό από θαλάσσια προέλευση με εκχύλισμα cocoa bean, που φημίζεται για την σύνθεση των β-ενδορφίνων, για την αύξηση της πυκνότητας κολλαγόνου. Το εκχύλισμα cocoa bean προσφέρει μια πολύ καλή αίσθηση και ανακουφίζει από την ένταση, για ένα πιο ήρεμο δέρμα.


OLEA-SCIENCE

Serum-in-oil, Devitalized skin

Φροντίδα ειδικά σχεδιασμένη για το άτονο δέρμα. Η λεπτή υφή του τυλίγει προσφέρει άμεση άνεση. Η φόρμουλα προσφέρει μια αληθινή αντιγηραντική εμπειρία ομορφιάς. Συνδυάζει ένα ενεργό συστατικό που προέρχεται από ένα δέντρο εκατό χρόνων (στοχευμένη δράση για τις πρωτεΐνες νεότητας) με πολύτιμα έλαια (προστατευτική και Αναγεννητική δράση). Η δύναμη αυτού του ορού-σε-λάδι συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.


OLEA-SKIN

Resourcing, Remineralizing care

Αυτή η φροντίδα είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για τις γυναίκες με χαλαρό δέρμα. Μία βελούδινη κρέμα που προσφέρει μια αίσθηση, αγκαλιάσματος, προσφέροντας απίστευτη και συνεχή άνεση. Η συγκεκριμένη φόρμουλα συνδυάζει ένα σύμπλεγμα από μαύρο μαργαριτάρι Ταϊτής, πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο), ένα δραστικό συστατικό στοχευμένο στην λέπτυνση του δέρματος από την ηλικία, αποκαθιστώντας τις κύριες κυτταρικές λειτουργίες. Η θρεπτική δράση του εκχυλίσματος Inca InChI ολοκληρώνει τη φόρμουλα για την ενεργό αποκατάσταση των λιπιδίων, φέρνει άνεση και απαλότητα στο δέρμα.

LIFT & PLUMP (θεραπεία) new

Πρόγραμμα αναβάθμισης της επιδερμίδας 7 ημερών, 2 σε 1

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία 7 ημερών, που περιέχει 7 αμπούλες με συμπυκνωμένο περιεχόμενο για την ημέρα και 7 αντίστοιχες για τη νύχτα.

Μονο-δόσεις ΗΜΕΡΑΣ

Το LIFT ημέρας είναι μια πραγματική φροντίδα που στοχεύει στην αντιγήρανση του δέρματος. Συνδυάζει ένα φυτικό σύμπλεγμα με ανορθωτικές ιδιότητες με ένα βιοτεχνολογικό συστατικό για ένα αποτέλεσμα ομορφιάς-αστραπή.

Ενεργά συστατικά 

  • Βιοτεχνολογικό συστατικό θαλάσσιας προέλευσης: Πλαγκτονικός μικρο-οργανισμός από την Βρετάνη (Γαλλία) με λειαντική δράση. Διεγείρει την έκφραση των πρωτεϊνών που εμπλέκονται στη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων και ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση για την καλύτερη συνοχή της επιδερμίδας και τη βελτίωση της λειτουργίας του φυσικού επιδερμικού φραγμού.
  • Φυτικό σύμπλεγμα-τανυστής (κόκκινο φύκι και θάμνος της Νοτίου Αμερικής) με ανορθωτική δράση. Σχηματίζει ένα δεύτερο δέρμα χάρη σε ένα δίκτυο φυσικών βιοπολυμερών. Ένα φιλμ ανθεκτικό, εύκαμπτο, μη εμφρακτικό, που μιμείται τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του δέρματος.  

Εφαρμόζουμε όλο το περιεχόμενο της αμπούλας-μονοδόση ημέρας το πρωί, για 7 συνεχόμενες ημέρες.

Μονο-δόσεις ΝΥΧΤΑΣ

Ο ορός PLUMP νύχτας συνδυάζει το υαλουρονικό οξύ με ένα αντιοξειδωτικό εκχύλισμα εντελβάις για την ορατή μείωση των σημαδιών γήρανσης. Το δέρμα φαίνεται ανορθωμένο και πιο γεμάτο.

Ενεργά συστατικά

  •            Υαλουρονικό οξύ που συγκρατεί το φυσικό βαθμό ενυδάτωσης. Δρώντας σαν ταμιευτήρας, είναι ένας πραγματικός συλλέκτης νερού αφού μπορεί να συγκρατεί μέχρι 20 φορές το βάρος του σε νερό. Έτσι συμμετέχει στην ενυδάτωση σε βάθος και σε συνέχεια των ιστών.
  • Εκχύλισμα Εντελβάις με λειαντική δράση. Εξουδετερώνει το οξειδωτικό στρες και επαναφέρει τον επιδερμικό παλμό επανενεργοποιώντας το μιτοχονδριακό δίκτυο. Το λουλούδι εντελβάις, συνηθισμένο σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ανέπτυξε προστατευτικές ιδιότητες για να επιζήσει. Ιδιαίτερα η λουτεολίνη που προέρχεται από το εκχύλισμα, προάγει τη διατήρηση της ελαστικότητας και της απόχρωσης του δέρματος αναστέλλοντας την αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος.

Εφαρμόζουμε όλο το περιεχόμενο της αμπούλας-μονοδόση νύχτας το βράδυ, για 7 συνεχόμενες ημέρες.RÉPONSE CORRECTIVE

Η καλλυντική εναλλακτική λύση στην αισθητική ιατρική. Εμπνευσμένο από τις τεχνικές καλλυντικών χειρουργικών επεμβάσεων, η RÉPONSE CORRECTIVE ανταποκρίνεται στα πρώτα σημάδια γήρανσης των ανδρών και των γυναικών σε ηλικία 30 ετών.


HYALU-ESSENCE (Toner/Lotion)

Απαλή υφή, άμεση λείανση των χαρακτηριστικών

Αυτή η τεχνική λοσιόν περιποίησης, εμπνευσμένη από τις ασιατικές διαδικασίες ομορφιάς, προσφέρει μια πραγματική προ-περιποίηση (pre-serum). Δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον/βάση, έτσι ώστε η επιδερμίδα να δεχθεί τις φροντίδες ομορφιάς που ακολουθούν. Ηρεμεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου και περιορίζει αυτά που δημιουργούνται από την ένταση. Χαρίζει ένα «iron action» αποτέλεσμα.

Ενεργά συστατικά 

Υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται σε φυσική παρουσία μέσα στο δέρμα, εξασφαλίζει γέμισμα και ενυδάτωση, παράλληλα με μια άμεση δράση αναπλήρωσης (το δέρμα φαίνεται πιο φουσκωμένο, πιο γεμάτο, πιο στρογγυλό)Ενεργός ανορθωτικός παράγοντας (SR2O) που προέρχεται από τη βρώμη, προσκολλάται στην επιφάνεια του δέρματος σαν ένα ανορθωτικό φιλμ, συνεχές και συνεκτικό. M2 R+ (μυοχαλαρωτικό ενεργό συστατικό) με αποδομητική δράση στους μύες που εμπλέκονται στη δημιουργία των ρυτίδων. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνονται προοδευτικά με στόχο να μην καταλήξουν σε βαθιές ρυτίδες.

Μια προ-περιποίηση που ηρεμεί τα χαρακτηριστικά και περιορίζει τις ρυτίδες έντασης. Χρησιμοποιείται καθημερινά το πρωί, πριν τον ορό. Τοποθετείται στα χέρια και στη συνέχεια με απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, με εμφανή αποτελέσματα από τα πρώτα 10΄.


HYALUPERF-SERUM (ορός)

Διορθωτικός ορός, εναλλακτικός των αισθητικών επεμβάσεων

Με τη φίνα και απαλή υφή του, το πρόσωπο χαλαρώνει, ενυδατώνεται, τα χαρακτηριστικά λειαίνουν και το χρώμα της επιδερμίδας γίνεται ομοιόμορφο.

Ενεργά συστατικά 

Σύμπλεγμα AH (συνδυασμός 3 υαλουρονικών οξέων) που βρίσκεται σε φυσική παρουσία μέσα στο δέρμα, και δρα υποστηρικτικά για γέμισμα της επιφάνειας του δέρματος και για ενυδάτωση. Γλυκολικό οξύ, πανίσχυρο AHA που εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα, τονώνει την ανανέωση του δέρματος, βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και τις χρωματικές κηλίδες. M2 R+ (μυοχαλαρωτικό ενεργό συστατικό) με αποδομητική δράση στους μύες που εμπλέκονται στη δημιουργία των ρυτίδων. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνονται προοδευτικά με στόχο να μην καταλήξουν σε βαθιές ρυτίδες.

Δράση φουσκώματος/γεμίσματος, καθώς και αντιρυτιδική δράση.

Χρησιμοποιείται και σαν απαλό εναλλακτικό peeling με απολεπιστική δράση, χάρις στο καθαρό γλυκολικό οξύ που περιέχει. Πρέπει να αποφεύγεται η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, μετά την εφαρμογή του προϊόντος (12-24 ώρες). Σε περίπτωση μακράς έκθεσης, να χρησιμοποιείται αντηλιακή προστασία.

Για καθημερινή χρήση, πρωί και βράδυ, πριν την ανάλογη των αναγκών της επιδερμίδας, κρέμα περιποίησης.


HYALURONIC-PERF

(κρέμα σε μορφή κρεμώδους gel)

Φροντίδα για πιο γεμάτη επιδερμίδα και ενάντια στις ρυτίδες αφυδάτωσης

Μιμείται τη δράση του ενέσιμου υαλουρονικού. Πραγματική ενυδατική βόμβα, αυτή η περιποίηση ξαναδίνει στο δέρμα τη φρεσκάδα του, τη λεία όψη του, δείχνει γεμάτο και ανορθωμένο με τα πρώτα σημάδια γήρανσης να έχουν εξαφανιστεί.

Ενεργά συστατικά

 Υαλουρονικό οξύ με φυσική παρουσία μέσα στο δέρμα, που διασφαλίζει γέμισμα στην επιφάνεια και βαθύτερη ενυδάτωση. Σφαίρες γεμίσματος, αφυδατωμένα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος για καλύτερη διείσδυση μέσα στην επιδερμίδα, που φουσκώνουν μέσα στο δέρμα στο μέγιστο βαθμό με επιδερμικό νερό, για ένα αποτέλεσμα ανορθωτικού γεμίσματος, ξαναδίνοντας όγκο στις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.

Συμπληρωματικά συστατικά  Aquaregul* που βελτιστοποιεί τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας, και ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό για τη μείωση της αφυδάτωσης. (Βοηθά έτσι τη συγκράτηση του νερού στο δέρμα και το διατηρεί καλά ενυδατωμένο.)

* Ενεργό φυτικό σύμπλεγμα που συνδυάζει το άλας καλίου με εκχύλισμα βλαστών μεξικανικού κάκτου.

Η ενυδάτωση μοιάζει τρισδιάστατη (3D) και το δέρμα έχει φρεσκάδα και  απαλότητα με λεία και γεμάτη υφή.

Δρά σαν ενέσιμο υαλουρονικό.

Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, μετά τον ορό.

Tip: Για βέλτιστο αποτέλεσμα, καλή ενυδάτωση του οργανισμού με κατανάλωση νερού, πριν τη χρήση του προϊόντος.

Με την ελαφρύτερη υφή από τις 3 κρέμες της σειράς, απευθύνεται σε γυναίκες ηλικίας 25-30+ ετών, σαν πρώτη αντιγηραντική κρέμα.


HYALURONIC-AGE (κρέμα) NEW

Διορθωτική περιποίηση για βαθιές ρυτίδες, για ρυτίδες έντασης και γραμμές έκφρασης

Συνδυάζει τη δύναμη 3 τύπων υαλουρονικού οξέος (χαμηλού μοριακού βάρους, υψηλού μοριακού βάρους και filler (για «γέμισμα») έτσι ώστε το πρόσωπο να ηρεμεί, τα χαρακτηριστικά του να είναι λεία, και όλοι οι τύποι ρυτίδων, ακόμα και οι πιο βαθιές, να μειωθούν.

Ενεργά συστατικά

Υαλουρονικό οξύ με φυσική παρουσία μέσα στο δέρμα, που διασφαλίζει γέμισμα στην επιφάνεια και βαθύτερη ενυδάτωση. Ενεργό μυοχαλαρωτικό συστατικό (αμινιβουτυρικό οξύ) που δρα με άμεσο τρόπο στην επιδερμίδα, χαλαρώνοντας τους μύες και λειαίνοντας τις ρυτίδες έκφρασης, βοηθώντας συγχρόνως μακροπρόθεσμα τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και την αποκατάσταση των βλαβών του επιδερμικού φραγμού.

Με τους 3 τύπους υαλουρονικού οξέος και γλυκολικό οξύ, δίνει αποτέλεσμα «σιδερώματος» του δέρματος.

Δρά σα botox.

Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, μετά τον ορό HYALU-SERUM.

Απευθύνεται σε γυναίκες 40+ ετών και διορθώνει ρυτίδες και γραμμές έκφρασης.

 

Οι παραπάνω κρέμες της σειράς δεν περιέχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας (SPF) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε 24ωρη βάση, εξίσου σαν ημέρας όσο και νύχτας, μετά τον ορό.


LIFT-PERF (κρέμα)

Συσφιγκτική, ανόρθωσης των χαρακτηριστικών και λείανσης έντονων ρυτίδων

Συνδυάζει τη δύναμη του υαλουρονικού για λείανση διαρκείας των ρυτίδων, ένα πεπτίδιο ενισχυτικό του κολλαγόνου για ενίσχυση της επιδερμίδας και ένα ενεργό τανυστή που ανορθώνει και λειαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ενεργά συστατικά

Υαλουρονικό οξύ με φυσική παρουσία μέσα στο δέρμα, που διασφαλίζει γέμισμα στην επιφάνεια και βαθύτερη ενυδάτωση. Ενεργός τανυστής, που προέρχεται από τη βρώμη και προσκολλάται παραμένοντας στην επιφάνεια του δέρματος με μορφή συνεχούς και συνεκτικού ανορθωτικού φιλμ.

Συμπληρωματικά συστατικά

Πεπτίδιο διεγέρτης που τονώνει τη σύνθεση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος με αποτέλεσμα την επιδερμική πύκνωση. Με υαλουρονικό οξύ, ενεργό ανορθωτικό παράγοντα και πεπτίδιο βιοκολλαγόνου (booster), ανασχηματίζει και γεμίζει το πρόσωπο.

Δράση καλλυντικού λίφτινγκ.

Χρησιμοποιείται το πρωί, αλλά και πριν από κάποια σημαντική περίσταση, μετά τον ορό.

Απευθύνεται σε γυναίκες 45+ ετών και ενδείκνυται και για «βαριές» επιδερμίδες.


HYALU-FLASH (μάσκα)

Μάσκα gel, «εκρηκτική» ενυδάτωση

Πραγματική ενυδατική βόμβα. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, η επιδερμίδα λειαίνεται άμεσα και ενυδατώνεται τέλεια.

Ενεργά συστατικά

Υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται σε φυσική παρουσία μέσα στο δέρμα, εξασφαλίζει γέμισμα και ενυδάτωση, παράλληλα με μια άμεση δράση αναπλήρωσης (το δέρμα φαίνεται πιο φουσκωμένο, πιο γεμάτο, πιο στρογγυλό).

Πανθενόλη (ή προβιταμίνη Β5) που χρησιμοποιείται σαν ενυδατικό, αλλά και σα συστατικό με διεγερτική δράση στη σύνθεση των κεταρινοκυττάρων και στον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών.

Χαρίζει έντονη ενυδάτωση.

Χρησιμοποιείται σε καθαρό πρόσωπο, 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Απλώνουμε ικανή ποσότητα σε πλούσια στρώση, την αφήνουμε να ενεργήσει για 10΄-15΄ και ξεβγάζουμε στη συνέχεια. Για εντονότερη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στην επιδερμίδα, διατηρούμε το προϊόν στο ψυγείο.

Για περιοδική χρήση

NIGHT-REVEAL 10 (μάσκα) NEW

Απολεπιστική νύχτας με δράση κυτταρικού booster

Περιέχει 10 διαφορετικά οξέα και λειτουργεί σαν ένα τέλειο peeling νύχτας, με χαρακτήρα αντιγηραντικής διορθωτικής μάσκας.

Από το πρώτο ξύπνημα, τα σημάδια της νύχτας σβήνονται και η επιδερμίδα γεμίζει και έχει βελτιωμένη εμφάνιση.

Ενεργά συστατικά      

Γλυκολικό οξύ, πανίσχυρο AHA που εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα, τονώνει την ανανέωση του δέρματος, βελτιώνει την υφή και την εμφάνιση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και τις χρωματικές κηλίδες.    

Υαλουρονικό οξύ που βρίσκεται σε φυσική παρουσία μέσα στο δέρμα, εξασφαλίζει γέμισμα και ενυδάτωση, παράλληλα με μια άμεση δράση αναπλήρωσης (το δέρμα φαίνεται πιο φουσκωμένο, πιο γεμάτο, πιο στρογγυλό).

Δράση «νέα επιδερμίδα» και αντιρυτιδική.

Ορατά αποτελέσματα από το πρώτο πρωί.

Χρησιμοποιείται σε καθαρό πρόσωπο πριν το βραδινό ύπνο, χωρίς την εφαρμογή άλλου προϊόντος πριν, 2-3(max) φορές την εβδομάδα. Απλώνεται σε λεπτή στρώση, πάνω σε υγιή επιδερμίδα. Αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών και την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μετά τη χρήση του προϊόντος. Αφήνουμε να ενεργήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, και το πρωί ξεβγάζουμε με νερό. Αν ακολουθήσει έκθεση στον ήλιο, πρέπει μετά την αφαίρεση του προϊόντος, να χρησιμοποιείται αντηλιακή κρέμα.


PEEL-PERF 100 (απολεπιστικό)

Διπλό επιδερμικό peeling

Με κρεμώδη υφή που περιέχει εξαιρετικά λεπτά μικροσωματίδια πυριτίου με μηχανική απολεπιστική δράση.

Περιέχει 3 διαφορετικά AHA, μηλικό οξύ, τρυγικό και γλυκολικό, καθώς και aloe vera. Με το συνδυασμό αυτών των συστατικών προκύπτει ένα προϊόν με διπλή απολεπιστική δράση. Το δέρμα αποκτά ομοιόμορφο χρώμα, η υφή του βελτιώνεται και οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές, χάρη στη μηχανική και ταυτόχρονα και ενζυματική του δράση.

Ενεργά συστατικά

AHA που διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση και την επιδερμική μικροκυκλοφορία. Βελτιώνουν την εμφάνιση της επιδερμίδας, εξασθενούν τις ρυτίδες, καθώς και τις κηλίδες και τις δερματικές ατέλειες. Aloe Vera που αποτελείται κυρίως από νερό και επίσης από μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία, απαραίτητα αμινοξέα και μια υψηλή συγκέντρωση βιταμινών. Η Aloe Vera έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για τις ερεθισμένες και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Συμπληρωματικά συστατικά

Πυρίτιο που τα ορυκτά σωματίδιά του είναι 100% φυσικά και προσφέρουν στην επιδερμίδα όλα τα οφέλη ενός απαλού και ιδιαίτερα αποτελεσματικού απολεπιστικού για όλους τους τύπους δέρματος.

Το δέρμα λειαίνεται και η υφή του βελτιώνεται.

Χρησιμοποιείται σε υγρό πρόσωπο, αλλά και στα χέρια και το ντεκολτέ, 1 με max 2 φορές την εβδομάδα. Εφαρμόζεται σε πλούσια ποσότητα πάνω στο πρόσωπο, σε υγιή επιδερμίδα, κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και το αφήνουμε να δράσει από 2΄ ως 5΄. Ξεβγάζουμε προσεκτικά με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Αποφεύγουμε κάθε έκθεση στον ήλιο για μια ημέρα μετά την εφαρμογή του προϊόντος και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε την κατάλληλη αντηλιακή προστασία. Αυτή η περιποίηση δεν πρέπει να συνδυάζεται με την εφαρμογή άλλων προϊόντων που δυνητικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν δερματικούς ερεθισμούς ή ευαισθησίες.  

HYALU-LIPS (φροντίδα χειλιών-lip)

Φροντίδα για γεμάτα, σαρκώδη χείλη

Ενεργά συστατικά

Σφαιρίδια γεμίσματος, ρόλος που έχουν αφυδατωμένα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος για καλύτερη διείσδυση στην επιδερμίδα, που φουσκώνουν μέσα στο δέρμα γεμίζοντας με επιδερμικό νερό. Πεπτίδιο όγκου, διορθωτικό και αναδιαρθρωτικό ενεργό συστατικό για τα χείλη. Δρα σε 2 επίπεδα: 

-       Συσφίγγει το δέρμα μέσω διέγερσης της σύνθεσης του κολλαγόνου

-     Αυξάνει τον όγκο των χειλιών, μέσω διέγερσης της σύνθεσης των γλυκοζαμινογλυκανών και έτσι παράλληλα διατηρείται ο όγκος.

Τα χείλη κερδίζουν όγκο και ενυδατώνονται.

Εφαρμόζεται στα χείλη αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα και έξω από το περίγραμμα των χειλιών, για την αντιμετώπιση των ρυτίδων «καπνιστή», όποτε αυτό είναι δυνατό (νυχτερινές ώρες σαν μάσκα χειλιών ή ώρες εκτός δραστηριοτήτων),

Εναλλακτικά εφαρμόζεται και μετά το μακιγιάζ, πάνω από το κραγιόν, για έξτρα λάμψη/λαμπερό φινίρισμα.

Χρησιμοποιείται όσο συχνά επιθυμούμε. 


#reponsecorrective

HYALUSHOT-PERF (μάσκα) new

Βιοκυτταρική μάσκα προσώπου, λείανσης χαρακτηριστικών με βέλτιστο εμποτισμό της επιδερμίδας.

Αυτή η μάσκα τελευταίας γενιάς αγκαλιάζει το πρόσωπο με μια λεπτή μεμβράνη για αποτέλεσμα «δεύτερο δέρμα», επιτρέποντας έτσι τη βέλτιστη διείσδυση των ενυδατικών συστατικών.

Ενεργά συστατικά

  • Υαλουρονικό οξύ, μια γλυκοζαμινογλυκάνη που υπάρχει φυσικά στο δέρμα και παρέχει γέμισμα και ενυδάτωση. Το σύμπλεγμα περιλαμβάνει 2 τύπους υαλουρονικών οξέων για δράση γεμίσματος επιφάνειας και βαθύτερη ενυδατική δράση.
  • Αλόη που αποτελείται κυρίως από νερό, και περιέχει επίσης ένα πλήρες φάσμα μετάλλων, ιχνοστοιχείων, βασικών αμινοξέων και υψηλή συγκέντρωση βιταμινών. Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για ερεθισμένα και ευαίσθητα δέρματα.
  • Καφέ φύκη (Laminaria Digitata), εκχύλισμα με πολύ ισχυρή ενυδατική ισχύ, που συγκεντρώνει έναν οσμολύτη ικανό να αποτρέπει την αφυδάτωση, εξίσου πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία θαλασσινού νερού που παρέχουν στο δέρμα θεμελιώδη ενεργοποιητικά στοιχεία.
Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα και αφήστε τη μάσκα να ενεργήσει για 15 λεπτά. Αφαιρέστε τη και στη συνέχεια κάντε μασάζ με το πλεόνασμα της -υπό μορφή συμπυκνωμένου ορού- σύνθεσης που έχει απομείνει στο πρόσωπο. Δεν απαιτεί ξέπλυμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα την κρέμα περιποίησης.