Cell Expert

Cell Expert TM

Cell Expert είναι μια νέα τακτική για την προστασία των κυττάρων του δέρματος σας. Προσαρμόζεται σε κάθε ηλικία και σε κάθε τύπο δέρματος. Ένα ελιξίριο ομορφιάς που προστατεύει το περιβάλλον των επιδερμικών βλαστικών κυττάρων σας. Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του καθημερινού προϊόντος σας.

Ένα δέρμα καλύτερα προστατευμένο και λαμπερό

Πιο φωτεινό δέρμα, καλύτερα προστατευμένο από τις εξωτερικές επιθέσεις.
Ομαλότερη και πιο ομοιόμορφη υφή του δέρματος.
Βελτιστοποιημένες κυτταρικές ανταλλαγές.
MatiStem CC tm :

Προστάτης του περιβάλλοντος των επιδερμικών βλαστικών κυττάρων. Έχουν την δυνατότητα να διαιρούνται ενεργά και να συνεισφέρουν στη διατήρηση της ποιότητας του δέρματος. Βρίσκονται στη βασική επιφάνεια και επηρεάζονται από το περιβάλλον τους. Είναι απαραίτητο να προστατευθεί η επιδερμική δομή των βλαστικών κυττάρων από στρες και περιβαλλοντικούς παράγοντες, για να κρατηθεί καλή η ακεραιότητα του δέρματος.

White Rose Stem Cells : Προστατεύουν το περιβάλλον των βλαστικών κυττάρων του δέρματος. Αντιοξειδωτικό, επιβραδύνουν τη δημιουργία ελεύθερων ριζών. Οξυγονώνουν, προκαλούν επανεκκίνηση της αναπνοής και του μεταβολισμού του δέρματος. Βοηθούν την καταπολέμηση της θαμπός χροιάς.

 Pea Extract : Αύξηση του δυναμικού της αυτόματης ανανέωσης και της προστασίας του επιδερμικού βλαστοκυττάρου. Προστατεύουν την ικανότητα των πρωτοπαθών κυττάρων (μητέρες των κυττάρων) να δημιουργήσουν ένα λειτουργικό δέρμα.

Το δέρμα αναγεννάτε, η υφή του δέρματος εξομαλύνεται, η λάμψη της επιδερμίδας αναβιώνει.

C7 BOOSTER
wrinkles, radiance

7-DAY CURE

Με καθαρή βιταμίνη C (79%)

Αυτή η 7-day  θεραπεία είναι μια πραγματική γρήγορη ώθηση, προσφέροντας την υψηλότερη συγκέντρωση καθαρής βιταμίνης C από οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό προϊόν

Για όλους, Άνδρες και Γυναίκες, όλες τις ηλικίες με μια θαμπή και/ή κουρασμένη επιδερμίδα
Βοηθά να ανακτήσετε μια ομοιόμορφη επιδερμίδα με λείο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα