CELL-EXPERT ™

Ο καθολικός ορός με κύτταρα βλαστών τριαντάφυλλου για την κυτταρική προστασία. Το ελιξίριο Matis που σας επιτρέπει να αψηφάτε το χρόνο.

Νέα φόρμουλα που συνδυάζει τέλεια την αισθητηριακή απόλαυση και την αποτελεσματικότητα.

Προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος που είναι το κλειδί του τακτικού μηχανισμού της κυτταρικής ανανέωσης, και βοηθά στην ενίσχυση της ικανότητάς τους να εκκινήσουν τη διαδικασία της επιδερμικής ανανέωσης.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή, το δέρμα πιο λείο και η υφή του βελτιώνεται.

Ενεργά συστατικά

Σύμπλεγμα MatiStem CC

Εκχύλισμα βλαστικών κυττάρων λευκού τριαντάφυλλου που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος των επιδερμικών βλαστικών κυττάρων, ως αντιοξειδωτικό επιβραδύνει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, δρα ως αντιγηραντικό και ως οξυγονωτικό αναζωογονεί την αναπνοή και το μεταβολισμό του δέρματος, ενάντια στη θαμπή όψη της επιδερμίδας.

Φύλακας των βλαστικών κυττάρων, ένα πεπτίδιο που προέρχεται από μπιζέλια, και διατηρεί το φαινότυπο των βλαστοκυττάρων των κερατινοκυττάρων αυξάνοντας τις δυνατότητές τους για αυτο-ανανέωση, προσκόλληση και προστασία. Τα προστατευμένα βλαστοκύτταρα κερατινοκυττάρων λειτουργούν άριστα και συμβάλλουν στην καθημερινή ανανέωση του δέρματος.

  • Υαλουρονικό οξύ, μια γλυκοζαμινογλυκάνη που υπάρχει φυσικά στο δέρμα και παρέχει ρόλο πλήρωσης και ενυδάτωσης. Το υαλουρονικό που υπάρχει εδώ είναι χαμηλού μοριακού βάρους για βαθιά ενυδατική δράση.

Συμπληρωματικά συστατικά

  • Κερατολυτικό δραστικό συστατικό που βοηθά στην εξάλειψη των δεσμοσωμάτων που βρίσκονται μεταξύ των κερατοκυττάρων. Το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας βελτιώνεται.

Η λεπτή, ελαφριά υφή του που συνοδεύεται από ένα φίνο άρωμα, προσφέρει γρήγορα όλα τα οφέλη των ενεργών συστατικών. Η νέα, πιο φυσική φόρμουλα βασίζεται σε νέο σύστημα συντηρητικών.

Να χρησιμοποιείται κάθε μέρα πριν από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης ή ως ενδιάμεση θεραπεία σε εποχική αλλαγή, όταν το δέρμα είναι πιο κουρασμένο.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για όλες τις ηλικίες, για άντρες και γυναίκες.

CELL-SKIN (κρέμα) new

Η καθολική κρέμα που προστατεύει το κεφάλαιο νεότητας και συμπληρώνει τον ορό με υπογραφή Matis Προστατευτική κρέμα γενικής χρήσης που βοηθά στη διατήρηση των βλαστοκυττάρων του δέρματος. 

Η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή, οι ρυτίδες εξασθενίζουν.

Ενεργά συστατικά

Σύμπλεγμα MatiStem CC : ο ρόλος των βλαστοκυττάρων είναι να κατασκευάζουν τα κύτταρα της επιδερμίδας μας. Το σύμπλεγμα Matis, αποτελούμενο από εκχύλισμα βλαστικών κυττάρων λευκών τριαντάφυλλων, προστατεύει το περιβάλλον τους περιορίζοντας όλες τις επιθέσεις που θα εμπόδιζαν τη σωστή λειτουργία τους. Αντιοξειδωτικό, το MatiStem CC επιβραδύνει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, αντιγηραντικό και οξυγονωτικό, διεγείρει την αναπνοή και το μεταβολισμό του δέρματος, ενάντια στη θαμπή επιδερμίδα.

  • Λουλούδι Εντελβάις :  άλλοτε χρησιμοποιείτο για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες, σήμερα αναγνωρίζεται πλέον για τις απίστευτες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες (σημαντικά ανώτερες από εκείνες της βιταμίνης Ε ή της ρετινόλης) που του επιτρέπουν να ζει σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις επιθέσεις, αυτό το λουλούδι έχει αναπτύξει ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα εσωτερικής προστασίας.

Συμπληρωματικά συστατικά

  • Σύμπλεγμα αμινοπεπτιδίων : δύο άλλα ισχυρά συστατικά της φόρμουλας, που συμβάλλουν με συνέργεια ιδιοτήτων στη μείωση και λείανση των ρυτίδων, καθώς και στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας με την τόνωση της σύνθεσης του κολλαγόνου. Προσφέρεται στο δέρμα ένα στιγμιαίο boost οξυγόνου, η επιδερμίδα γίνεται σφριγηλή και οι ρυτίδες λειαίνονται. Κάθε μέρα, το δέρμα γίνεται πιο όμορφο.                                                                    Προστασία του κεφαλαίου ομορφιάς και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Συσφικτική και αντιρυτιδική δράση.

 Η ελαφριά αλλά καταπραϋντική υφή της, επιτρέπει στα ενεργά συστατικά της να προσφέρουν γρήγορα τα πλήρη οφέλη τους στην επιδερμίδα.

Να χρησιμοποιείται κάθε μέρα, πρωί και βράδυ, μετά τον ορό CELL-EXPERT SERUM.


C7 BOOSTER 7-DAY CURE

Με καθαρή βιταμίνη C (79%)

Αυτή η 7-day  θεραπεία είναι μια πραγματική γρήγορη ώθηση, προσφέροντας την υψηλότερη συγκέντρωση καθαρής βιταμίνης C από οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό προϊόν

Για όλες τις ηλικίες με μια θαμπή και/ή κουρασμένη επιδερμίδα
Βοηθά να ανακτήσετε μια ομοιόμορφη επιδερμίδα με λείο, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα